Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2014 09:00 - Лечение с Боралин
Автор: boralin Категория: Рецепти   
Прочетен: 13816 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 14.08.2014 18:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
"Боралин" е серия хранителни добавки на основата на билката Tribulus terrestris (бабини зъби) по рецептите на народния лечител Борис Николов.
image
С производството се занимава фамилната фирма "Боралин" EООД.

              image
Предлагат се четири вида хранителни добавки в опаковка 510мл:
Боралин-4 (Tribulus terrestris, Hypericum perforatum)21 дози Боралин-5 (Tribulus terrestris,Crataegus monogyna, Onopordum асаnthium) 21 дози Боралин-8 (Tribulus terrestris, Taraxacum officinale) 21 дози Боралин-slim (Tribulus terrestris, L-carnitine) 25 дози Пълният курс с Боралин №4, №5 и №8 е 4 опаковки по 510мл. Всяка бутилка се приема по схема с приложената мерителна чаша за 7 дни. Следват 10 дни почивка и се започва следващата, по същата схема. Така четирите опаковки се изпиват за 2 месеца. При необходимост, пълният курс може да се повтори след  1-2 месеца пауза.


  БОРАЛИН-4
Висок холестерол
Шипове
Гръбначни и неврологични болки
Стабилизирани слединсултни състояния
Стомашно-чревни проблеми
Остеопороза
Мастопатия
Увеличена простата и импотентност
Безплодие
image
препоръчителна цена: 28.80 лв

Висок холестерол
Всички препарати от серията Боралин имат свойството постепенно да „изчистват” холестероловите плаки и да нормализират нивата на мазнините в кръвта. Дължим това на фуростаноловите сапонини, които са фармакологично най-важното вещество от състава на Tribulus terrestris. Комбинацията с други лекарствени растения засилва въздействието им спрямо широк кръг заболявания. Съответният номер Боралин се препоръчва съобразно придружаващите оплаквания. При отсъствие на такива, терапията се провежда с Боралин-4. 
Ошипявания Според лечителя Николов, в повечето случаи шиповете са не костни, а холестеролови образувания. Боралин прави процеса на образуването им обратим. В случаите на ошипявания по гръбначния стълб се прилага курс с Боралин-4. При поражения в ставите на крайниците - Боралин-8. Гръбначни заболявания Свойствата на Боралин-4 да премахва ошипяванията и да възстановява оросяването, дават облекчение при дегенеративни гръбначни заболявания. При дискова херния например, има шанс постепенно да се възстанови хрущялно-съединителната тъканна пластинка, свързваща прешлените на гръбнака.  Неврологични заболявания Боралин-4 притежава мощно противовъзпалително и детоксикиращо действие, особено ценно при неврити, полиневрит, ишиас, плексит, радикулити и др. Стабилизирани слединсултни състояния Комбинацията Tribulus terrestris и Hypericum perforatum е подходяща за преодоляване последствията след прекаран мозъчен удар и намаляване риска от следващ. Поради силното действие на препарата, не се прилага в острия период. Не преди лекуващият лекар да позволи употребата на хранителни добавки, паралелно с предписаните лекарства. Стомашни проблеми Общото засилване на кръвооросяването в организма нормализира работата на стомашно-чревния тракт, подобрява секрецията, успокоява възпаленията. Пациенти съобщават за облекчение при язва и колити. Приема се 15 минути преди хранене. Мастопатия Според лечителя Николов, най-честата причина за образуване на болезнени бучки (доброкачествени) в млечните жлези са нарушения в мастния обмен. В подобни случаи Боралин-4 се прилага в седмицата преди цикъла. Остеопороза Боралин подобрява кръвоснабдяването на жлезите с вътрешна секреция, което води до нормализиране нивата на хормоните, отговорни за усвояването на калция. Приемът се съчетава с храни и натурални добавки, богати на калций, витамини Д и С. Безплодие Ако причината за безплодие е хормонална, Боралин може да помогне. Пие се в седмицата преди цикъла. При настъпило оплождане, приемът на Боралин трябва веднага да се прекрати. При мъжете се подобряват спермогенезата и потентността. Увеличена простата и импотентност Общото стимулиране на кръвообращението влияе на продължителността и качеството на ерекцията. Боралин-4 нормализира размерите на простатната жлеза и симптомите на затруднено уриниране отшумяват. Ако проблемът е комбиниран с бъбречно заболяване, се прилага Боралин-8.


БОРАЛИН-5
Висок холестерол
Хипертония
Сърдечни заболявания
Стабилизирани слединфарктни състояния
Тромбофлебит

image
препоръчителна цена: 28.80 лв

Висок холестерол
Особено подходящ при сърдечно-съдови заболявания, свързани с натрупването на атеросклеротични плаки и влошено оросяване на сърдечния мускул (ИБС).
Хипертония В случаите на повишено кръвно налягане без установен произход (eсенциална хипертония), се прилага препаратът Боралин-5. Същият продукт се използва срещу широк кръг сърдечно-съдови заболявания. Ако има данни, че основен фактор на хипертонията е стрес или депресивно състояние, препоръчваме курс с Боралин-4. Поради съдържанието на екстракт от жълт кантарион, Боралин-4 не се прилага в комбинация с антидепресанти. Ако причина за кръвното е бъбречно или чернодробно заболяване, най-подходящ е  Боралин-8. Сърдечни заболявания Подобряването на оросяването на сърдечния мускул и снижаването на риска от образуване на тромби са решаващи при лечението на голям брой сърдечно-съдови заболявания. Поради мощното въздействие на Боралин-5, не се препоръчва прилагането му в острия период, непосредствено след прекаран инфаркт на миокарда. Употребата му е уместна, заедно с предписаните лекарства, когато лекуващият лекар прецени, че състоянието на пациента е стабилизирано. Тромбофлебит В случаите на затруднено оросяване на крайниците, пациенти съобщават за намаляване и изчезване на болките, изтръпването и характерната "студенина". При разширени вени не се очаква видимо прибиране на вената. Терапията се провежда паралелно със специфичното лечение.

БОРАЛИН-8
Висок холестерол
Коксартроза и гонартроза
Подагра
Бъбречни заболявания
Стеатоза на черния дроб

image препоръчителна цена: 28.80 лв

Висок холестерол
Както всички препарати от серията, Боралин-8 също притежава свойството да изчиства холестероловите плаки. Употребата му е насочена и към придружаващите заболявания, а именно:
Коксартроза и гонартроза Подобряването на оросяването на хрущяла и "стопяването" на ошипяванията в големите стави води до намаляване и изчезване на болките и възстановяване на подвижността.  Бъбречни заболявания, подагра При камъни с калциев произход се постига постепенно намаляване на размера им и безболезнено изхвърляне. При подагра, подобряването работата на бъбреците връща способността им да обработват пикочната киселина, а диуретичният ефект на Tribulus terrestris спомага изхвърлянето й от тялото. Стеатоза на черния дроб Нормализирането обмена на мазнините „изчиства” черния дроб, а общото засилване на оросяването помага на естествените самовъзстановителни способности на този орган. 

БОРАЛИН-slim
image
препоръчителна цена: 29.70 лв

Пациенти с наднормено тегло, приемали Боралин по повод сериозни заболявания, съобщават за трайно отслабване с 5 до 10 кг по време на двумесечния курс. Комбинирахме фирмения екстракт от Tribulus t. с транспортиращата мазнините аминокиселина L-carnitine и стимулиращи тяхното разграждане малинови кетони. Приемайте 20мл 3 пъти дневно, разредено във вода. Между опаковките правете 5 дни почивка.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:Консултирайте се с личния си лекар, преди да предприемете лечение с Боралин. Макар и рядко, пациенти съобщават за леки странични ефекти, които във фитотерапията се обясняват като "лечебна криза" и отшумяват в рамките на няколко часа, до едно денонощие. Възможни са безсъние, сърцебиене, стомашно разстройство или временно засилване на болките в големите стави. В тези случаи е достатъчно да се прескочат три дози от приема, след което се продължава по схемата. Боралин не оказва влияние на шофирането и работата с машини. При деца и възрастни под 40 кг дозировката се намалява наполовина. Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Да се пази на място, недостъпно за деца! Да не се спира приемът на предписаните лекарства! Липидният профил се изследва най-рано 1 месец след последната доза. Боралин-4, както и всякакви препарати съдържащи жълт кантарион, не се взимат в комбинация с антидепресанти и психоактивни медикаменти! Кантарионът повишава чувствителността на кожата към ултравиолетови лъчи. Боралин не се употребява при бременност и кърмене. По време на двумесечния курс с всички препарати от серията се препоръчва диетично хранене, физически натоварвания и повече течности. За максимален ефект, може да се прилагат подходящи за болеста физиотерапевтични и балнеологични процедури. През седемте дни прием на единична опаковка не бива да се употребява алкохол, тъй като намалява действието на активните вещества - фуростанолови сапонини. За да се запазят силата и качествата на Боралин, препоръчваме съхраняване на разпечатаната опаковка плътно затворена в хладилник, без замразяване. www.boralin-bg.com Посетете страницата на „Боралин” в Интернет, където можете да прочетете електронно копие на първото издание на книгата „Растението убиец на холестериновите плаки” с автор народният лечител Борис Николов. Тук ще научите повече за историята и действието на "Боралин".  За повече информация и поръчки тел.: 02 8716070 в работни дни от 9 до 18 ч.

 Гласувай:
5
0Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boralin
Категория: Рецепти
Прочетен: 24591
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031